Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo napred NIO imam 1000 dionica
Kineski auti na baterije i hladnoća norveška. Good luck with that.
Popusi VW i Svabe. Game over. VW sa onim sranjem od Golfa i vozilima istim samo farovi mazlo drugciji je pred rikom. Kinezi su inventivniji, bolji, jeftiniji, a Korejanci da ne pricam, KIA i Hyundai i ekipa prave svemirske brodove za Europljane.
Sanjam o tome da u BiH dođe forum eko zelenih, za zaštitu okoliša itd, a da u tom trenutku nastane kao ratno stanje i zatvore se granice. Imam prostran podrum sa veoma malim prozorima, kuća je na osami. Tačno bi se proveseliti, upravo mi u gostima u podrumu sjede dva SDA ovca
Ukrast ce ti cijevi. Nadam se da nisu bakrene
glupljeg teksta jos nisam citao
Pa ljepsi je od elektro VWova svih zajedno.
@aldino: Zato ih je sigurno Oslo Taxi izabrao, jer su losiji? Namjerno su kupili 13.000 losih auta da im zaradjuju pare?
@aldinoprses ne sjecam se da sam napisao bolji. A VW vise ne znaci kvalitet.