Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubi Killed In Action... Sve ste napisali samo ste cijenu zaboravili... Za 60 milja maraka možeš da kupiš pravo auto...
@bosancheros1 sve ok... I vrijeđanje i sve al haj budi realan ako te KIA ne hrani... Bil' dao 60000 za ovo auto ili bi recimo kupio jedan Volvo V40 koji u najskupljoj izvedbi košta 65000 ili DS5... Šta bi ti uradio da imaš pare... Koje vjerojatno nemaš ali zato znaš da pričaš...
@maximos Druže, realno, vozim KIA auto već 8 godina i na njemu nisam promijenio ni šaraf. Ide kao zmaj, komforan i ne troši puno. Kad budem mijenjao auto, opet kupujem Kiju. Ne bi je kupio samo ako bi imao novac za, recimo, BMW serija 7. KIA je pravo vozilo za nekoga sa prosječnim primanjima. Istina,Optima je skupa 60 milja, ali treba da znaš da je to auto više srednje klase. Zato imaš i jeftinijih tipova vozila.
vozim ceed.. predobra je