Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi ljudi imaju fantasticnu strategiju, auta imaju odlican design, svako kia auto je prepoznatljivo po designu. Vidi se da je neko profi postavio stvari u firmi jos od kako je prvi ceed izasao
Ko je lud da kupi Kiju.
Što lud? Ja sam svojoj kcerki kupio novu Kiu Rio (tako se taj Picanto zove ovdje u Australiji). Skoro najjeftiniji nov auto a daje 7 godina i neogranicenu kilometrazu garanciju. Auto je fenomenalan, jako udoban, vrlo, vrlo, vrlo ekonomican i puno bolji u svakom pogledu od skuplje "braće" od drugih proizvodjaca. U svakom pregledu osvaja visoke ocjene i prodaje se "k'o keks". Nakon 3 godine i 50.000 km još je kao nov i bez ikakvih problema.
@Mique OK, kad malo pogledam ovaj Picanto je izgleda skroz malecki, Rio je izgleda puno veci od Picanta, ali je najmanja Kia koja se ovdje prodaje. Pošto je osnovni model Kie Rio u BiH "na cesti" ?
Coool😎
KIA je uvijek imala grozan dizajn, kao i sva Korejska auta.
a i unutrašnjost je vala još gora!
Kad vidim Kiu na cesti, povraća mi se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)