Najmanji N Line
0

Hyundai sportski paket N Line sada nudi i uz najmanji model i10

E. L.
Nedugo nakon predstavljanja treće generacije najkompaktnijeg modela u ponudi Hyundai je i10 predstavio i u kombinaciji sa zanimljivim paketom N Line.

Na vrhu ponude Hyundaijevog 3,67 metara dugog gradskog modela i10 sada je verzija N Line koja sa sobom, pored posebnih karoserijskih detalja, donosi 16-inčne aluminijske felge s gumama dimenzija 195/45, trodijelna LED dnevna svjetla, sportski upravljač, crvene detalje u kabini, izrazitije profilisana prednja sjedišta i aluminijske papučice. Sve je dodatno začinjeno mnogobrojnim N Line oznakama.

Kupci će četvrti Hyundaijev model s oznakom N Line moći da biraju između šest boja karoserije, a u opciji su i dvobojne kombinacije.

Za živahan odziv najmanjeg Hyundaija s oznakom N Line zadužen je litarski trocilindarski turbobenzinski motor s direktnim ubrizgavanjem koji raspolaže sa 100 konjskih snaga i 172 Nm najvećeg obrtnog momenta. Prijenos snage na podlogu povjeren je ručnom 5-stepenom mjenjaču, a i10 N Line do prvih kupaca u Evropi stići će narednog ljeta.

Vezani članci