Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda k'o nova 'RAVA'...
Samo treba pogledati Accent koji je nakon 15 godina cijeli izrdjao. Valjda su to napravili bolje inače im se ne piše dobro.
Izgleda da im je Audi zaprijetio tužbom pa na svim modelima mijenjaju Audiev gril! Dizajner je i došao iz Audia.
Još jedino ovaj Hyundai što je ostao dosljedan originalnim dizajnima.
svemirski izgled samo volan ružan
Kopija Rovera.
Izgled odličan, 5. Motori 1.6 na ovoliko auto, sjedi 1.
Sto mi bubaju minuse ovi sto idu samo do granapa. Ovoliko auto, težina, otpor zraka, još ako sjednes nekoga, to meda ne može. Uz brdo stiskat pedalu, za preteći ti treba duplo više pravca nego sa npr 2.0 a na autoputu ce trošiti više od 2.0 jer se vrti barem 500 okretaja više u minuti za istu brzinu. Automatski će i motor prije ostavit dušu.
@Cicibann 1.6 na ovom autu je kao da se voziš u kamionu. Bez 2.0 to ne ide, a troši.
Opa. J Korejci, ne vade. Spavas li Merkelova?