Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro i lijepo ali što neko reče jbg cijena malo previsoka zbog toga što smo mi u evropi i evropska vozila kod nas imaju bolju cijenu kao polovnjaci. sve treba uzeti u obzir. lično imam pozitivna iskustva sa ovim koreancima i japancima ali da priznam teško se prodaju tek staro za novo ali te tu oderu ko bekana čak i kada im dotjeraš njihovo vozilo
izgleda nema nizih cijena u BiH. pa ja ovo kupio cerki za $190 mjesecno, 0% kamate, besplatna zamjena ulja za 8 godina i elektronska zastita na rdju, elektronika, grijanje sjedista i ogledala, kontrole, ABS,EST i ostalo. Sve na kraju dodje oko $20K ali za 8 godina. Dobar auto, malo nepregladan natrag (hatchback) alo dobar za svaki dan. ovdje se prodaje sa 1.6 l motorom i 6 stepeni sto je malo zivahnije ali treba ga malo potjerati. Druga cerka vozi mog starog Golfa 4 TDI. U poredjenju sa Golfom ovaj auto je nejak i osjeca se da je prosto slabiji. ali generalno pravilo je: novo je novo i ovaj auto je upravo sto treba za svaki dan.
Preskupo, za tu cijenu se moze kupiti Polo koji je dosta atraktivniji od Hyundaia i koji se kao polovan moze skuplje i prije prodati, pristupacniji su dijelovi i bolje je pokriven sa dijelovima. Model i20 sa motorom 1.25 kosta 1000 km vise od Pola istih karakteristika, za skuplje modele koji kostaju 25000 - 26000 moze se uzeti Polo sa TSI motorom i DSG mjenjacem, jedina prednost i20 je sto nije atraktivan pa se ne krade dok je sa VW vozilima to problem.
E ja bih ovo. Nešto sam uvijek gotivila Hjundai, ne znam što.
Dva puta sam kupovao Hyudai vozila i samo rijeci hvale. Mozda je za neke glupo ali mislim da su koreanci nevjerovatno napredovali u zadnjih 10-tak godina.
sjatili se svi vozaci ovog poluproizvoda da dislajkaju :-) ponavljajte za mnom: T - O - Y - O - T - A
sa istoka samo sveto trojstvo.. toyota, mazda i honda :-) ovo hyundai mi zvuci ko one patike abidas iza rata..
Ruzno neko ime marke automobila i jos uvijek los rejting ali ova hundaj auta po statistici nemaju lose rezultate i po cijenama su haman pa najpovoljniji...