Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni Hyundai totalno bezveze
Jasta je,vozio sam rentanog santa fe prije 2 godine,tad je bio star par mjeseci,ima on sve moguce,senzori za punu liniju,vibracija volana,sve sto imaju merc ili bmw,ali poslije nekoliko kilometara vidis koliko je sati po tvrdoci sjedista,plastika najgoreg kvaliteta,ovdje u americi su jako povoljni,da mi se uzima smece,prije bih uzeo kiu sportage,ona je u fulu oko 22-24000 $,ali opet je bolje za nekog ocuvanog ML-a dati 20 000$ - vozis i uzivas
Ovako sam ja crto kola u likovnom obrazovanju ranih osamdesetih, pa mi ucitelj likovnog govorio da djeca iz vrtica znaju bolje!
Nikako ne podsjeća na Land Rovera
vidis ove stopke nazad i skontas da je daleko od land rovera... sta je ono nako odvratno na ovako lijepo auto