Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Hyundai SUV su za ev4opskog kupca ruzni (interijer). Za razliku kia ( koja je njihova) je prelijepa pogotovo sportage. Sorento je isto fin. Mislim exter. I interijer.
Kad izadje bit ce 70000 km sto je preskupo za ovaj brend. Trebaju se dokazati jos da bi mogli parirati cijenom tiguanu i ostalim iz klase
bas si me nasmejao gdje ces porediti Ssnta fe sa Tiguanom Santa fe je za Tiguan S klasa mercedes
Kvalitet auto ne kvari se sto je jako bitno nema lampica da se pale jao sto npr bmw mercedes opel ima. 2 god imam Santa fe 290000km nikad nista znaci ssmo vozim i ulje mjenjam. Doduse servis veliki sam uradio fiktere ulja sva autom mjenjac diferncijal kocnice Komsija kupio nov X5 40D 80.000€ pre 3 god u radionici je najmanje 2 puta godisnje kvarovi. tako imao i Mercedesa ML 2013 ta isto... Santa Fe korejanski kvalitet
@saudin78 Ne moze x5/ML sa sante fe u istu recnicu. A opet na konkurenciju tipa kodiaq, outlander,x trail, forester nema.
ma 'ta ce Koreanac.
Jos samo da nabave bolji motor i jos 50ak drugih stvari pa ce moci da pariraju sa japanskim autima.
hoces da kazes da je rava4 motor bolji od hyundai hhhee bolji nije prilicno su identicni
Fanta Se
Ove treće generacije se nisam nagledao na cesti ... mozda je i do cijene, 80 i kusur hiljada.
Umislili ljudi da su Mercedes
Uzet cu 2038 kad bude dvi hiljade
Citroeni na aparatima :D
Kad vidim novi Tucson ili i30 uživo, tačno se vidi da francuzi veze nemaju o dizajnu. Da imam neki ružni Citroen ili Renault, stid bi me bilo izaći iz takve rugobe od auta.
i30 nista specijalno, Tucson je lijep, ali iskreno meni su Talisman kao i Espace od Renaulta predobri, mada to je do ukusa ... po meni Golf nikada nije ruzniji bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)