Magnetna privlačnost
0

Hyundai i30 konačno stiže u BiH

Klix.ba
Hyundai i30 će konačno dočekati svoju premijeru na bh tržištu 30. maja ispred BBI prodajnog centra u Sarajevu. Dugo očekivani i najavljivani model koji je već krenuo u osvajanje Evrope kvalitetom, dizajnom, udobnošću ali i primarno poboljšanim sigurnosnim sistemima, dolazi i naše tržište.

Ovaj put Hyundai Auto BH se odlučio da za novi model u ponudi napravi nešto sasvim drugačije, nešto što će svima koji žele da vide novi i30 i da budu dio ove promocije, omogućiti "Experience Hyundai" ugođaj, dakle da osjete Hyundai i da budu dio jednog velikog početka za ovaj novi model.

Iz Hyundaija pozivaju sve ljubitelje Hyundaija, ali i one koji to nisu jer će vjerovatno uskoro promjeniti mišljenje, da prisustvuju velikoj promociji Hyundaija i30, u kojoj će svako pronaći nešto za sebe. Promocija će trajati tokom cijelog dana, a niko neće biti uskraćen da pronađe nešto za sebe. Ovaj put će djeca uživati, naravno u dnevnom programu promocije, gdje ih očekuje mnoštvo iznenađenja.

Glavni dio promocije održat će se 30. maja u 20:00 sati, kada će Hyundai pokazati kako njihov novi slogan "Mislite da znate Hyundai, razmislite još jednom!" nije tek obična floskula.

"Još jedna važna informacija koja je stigla tačno na vrijeme, a zaista je bitna da se spomene jeste da smo jučer dobili zvaničnu informaciju kako je Hyundai i30 osvojio maksimalnih 5 zvjezdica na EuroNCAP testiranju pasivne sigurnosti, što ga čini sedmim modelom iz ponude Hyundaija koji je osvojio maksimalni broj bodova u ovom testiranju, što ga čini liderom u segmentu po pitanju sigurnosti putnika.", izjavila je Amra Makan, marketing manager kompanije Hyundai Auto BH.