{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Honda najavljuje novi Civic

S
29.7.2011. u 15:41
0
5
Honda najavljuje novi Civic
0
Nova generacija Honde Civic koja će debitovati na sajmu automobila u Frankfurtu ovog septembra dolazi sa obiljem novih tehničkih rješenja i osobinama koje će je opet učiniti jednim od najpoželjnijih automobila u klasi.
Deveta generacija Civica opet će ponuditi jedinstven izgled karoserije u kombinaciji s izuzetno raskošnim prostorom za smještaj putnika i prtljage, dok Honda najavljuje da će nivo kvalitete i udobnosti biti dramatično poboljšan u odnosu na odlazeći model.

Hondin kompakt je dizajniran isključivo za Evropu, te je opsežno testiran na većini cesta ovog kontinenta. Također, prema trenutnim planovima u prodaji bi se trebao naći tokom 2012. godine

Hondini inženjeri su uložili veliku količinu vremena i truda u poboljšanje kvalitete vožnje i upravljanja Civicom, te su kroz značajne promjene podešavanja ovjesa uspjeli ostvariti povećanu udobnost i dinamičku kontrolu.

Kako i dalje ostao jedan od najprostranijih modela u klasi, te kako bi zadržao prostran i iskoristiv prtljažnik Honda je na Civicu zadržala torzijsku osovinu na zadnjem ovjesu, s tim da je primjenjeno novo rješenje "selen blokova" koji su ispunjeni tekućinom, a koji značajno utiču na ugodnost vožnje ali i samu stabilnost.

Ostale tehničke, ali i bilo kakve druge, detalje Honda još uvijek uspješno krije, iako je septembar i svjetska premijera novog Civica sve bliže.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: