Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brale ako ima još neko da ne poštuje ovu marku bolje mu je da promijeni mišljenje jer ovo auto je trenutno najbolje u svojoj klasi prema dosadašnjim specifikacijama..
objektivno prelijepa i vjerujem kvalitetna ali 80000 eur. izvinjavam se ali previše.
To ti je cijena bmw m3, a brza od m3 a još ferrarirjev motor.. Informisi se malo.
i kada dotjeraš m3 nakon 5 godina i ovu alfu na procjenu da uradiš staro za novo kad gle čuda alfa 30000 jeftinija od bmw-a.ti onda kažeš da ali moja je alfa brža i ima ferrarijev motor. naravno odmah slijedi pitanje koliko si je puta istjerao do daske (niti jednom). znači kupuješ zbog komšije da možeš pričati društvu kako je brža. ekonomske računice nema nigdje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znaju talijansi da dizajniraju ne kazu djaba italijanska moda, nego bas mi ova rucica mjenjaca dobro izgleda:D
Ima li ko 79 hiljada za posudit?
"suha" težina auta... nikad, za nikad, još ok kad je Ford izmislio pokretnu traku niko i nikada nije koristio termin "suha" težina auta... šta je onda "mokra" težina auta... i tako još uzmeš tuđe slike i prodaješ levatima pod exclusive... šta znaju levati... super je ovaj klix, gdje bi se ovako ispuc'o da nije vas, takvih kakvi jeste...
suha bolan to ovi klixovci misle zato što je posle pranja posušen
garant... to je to...
Inace sam fan Mecke, trenutno vozim w204 i uzivam u svakom kilometru.. Ali, ovo mi je privlacnije od bilo kojeg Mercedesa ili BMW-a.. E da imam para..
cuj vozi mecku w204 i kaze e da imam para..
haha ne bi imao nista protiv da je nova mecka. Moja je 2009. godiste :D Uletila je dobra prilika..
perverzija
"7 minuta i 39 sekundi" nije to nista nasi "trkaci" (ima Ih par I punoljetnih) sa autima (sasija od golfa 2, a maska od Opela suze) godiste 82' prosjecne cijene vozila od 1500KM, I kineskim auspusima od 15KM, I stopkama od 5 KM po komadu...od Alpasinog do Skenderije za 5 min I 45 sec.
ja, ali nirbugring je više od 20 km
jes mi goff star 20 godina al ne bi se mjenjao
ne bi ni mogao