Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hmmmmm, moram se posavjetovat sa drugom Zlatkom da li da kupimo ovaj za potrebe stranke ili novog Merdžu S klase?!
naravno da BMW nema ništa s tim zto ga na Balkanu voze uglavnom šupljoglavci, kao što i Ivo Josipović NE VOZI BMW, već njega vozi BMW, i to ima veze sa ugovorom koji ima Ured Prfedsjednika, a mogao je biti potpisan i sa Audijem, Renaultom, KIAom... Tačno je i da voziti BMW utiče na \"stil\" vozača, ali samo ako je on uz to i obrazovan. A obrazovani, koji imaju stila i zele to pokazati, voze Mercedes. A BMW bi za balkansko tržište mogao i promijeniti naziv u UFC, jer obišno spodobe koje ga voze sami sebi daju neki \"prigodan\" nadimak (TAJSON, RAMBO, ROKI...), znam ih nekoliko, i svi su neobrazovani i nemaju pozitivnu reputaciju i interesuju ih samo plave fištrave droljice za jednokratnu upotrebu.
ja kad sjednem u svoj 530 meni se automatski digne k..ac od euforije
AUDI i tačka
AUDI MAJKAAA!!!
BMW je kralj dinamicne voznje,sto se moze vidjeti u nekoliko klipova cuvene emisije \"Top Gear\" na You Tube-u...e sad moze neko rec da mu tkva karakteristika automobila nije na prvom mjestu ali je cinjenica da se mercedes i audi zadnjih 10-ak godina pokusavaju ugurati u upravu tu dimnziju a primjer za to su Mercedes AMG(preuzet od Daimler-Benza tek 99.),te Audi RS(nebitni su),koji su nastali dugo nakon BMW-ove M verzije...dakle Merc je oduvijek bio poznat po udobnosti,ali nesto ne znam za slucaj da se u BMW-u potencira ta karakteristika...dakle ja preporucujem,svak na svoju stranu...nek mercedes ostane u domenu u kojem je bez pogovora uvijek bio najjaci...a dinamiku i uzitak voznje nek prepuste pravim ljubitlejima voznje...:) a sto se tice likova koji iskljucivo PO BALKANU asociraju na BMW...pa sam BMW nema nista s tim...svacije je pravo da kupi ono sto hoce...(a mozda je i Ivo Josipovic,cuveni hrvatski jalijas postao celav i istetoviran pa se vozi u BMW-u)
Mercedes za mene je staracko auto. C klasa je pokusaj mercedesa da zainteresuje mladju raju, ali brate C klasa meni cak i nije mercedes, osim onog AMG. Unutrasnjost C klase je jeftina i ruzna, udobnost mozda, ali je mogu naci udobnost i bolju unutrasnjos u Buicku, Acura, za mnogo manju cijenu. Sto se tice BMW 3 serie, mozda si u pravu za udobnost, ali brate bmw je auto koje osjecas kad vozis. Ja sam u USA i vozim 535i, prvo sam mislio kupiti E350 mercedesa ali brate kad sam ga provozao znao sam da to auto nije za mene. Sto se tice udobnosti Mercedes E350 vs. BMW 535i, nikakve razlike.
@ne:rise, kao što rekoh u ranijem pisanju, samo mozete da gledate i ovdje da pisete uvrede, a kraljevi uzivaju pa uzivaju...;-) ja vozim skodu ali kad tad biti ce i BMW. Pozzz
Ta ženska što \"odmjerava\" BMW može biti samo DR.oljava kujica koju ti ne možeš drugačije potkačit nego preko auta, a takve ne interesuju frajere sa mozgom. Dakle, potpuno se uklapaš u stereotip iskompleksiranog fana BMWa sa niskoprofilnim gumama, koji ne može naći trebu! Što se tiče stila, pravi jalijaškoklošarski.
Dragi moji pametni bla bla bla...vi BMW mozete samo da gledate kako se kralj vozi a pokraj njega dobra zenska sjedi, takode pogledajte malo kako i vasa zenska kada ste s njom u gradu odmjerava svakog BMW, interesuje je ko vozi, s kim je, neka misteriozna sila je vuce prema BMW...takode BMW mozete da gledate u svakom muzickom videu nasem, evropskom, americkom, ne sjecam se da sam vidio nekog golfa, passata, renola, peugeota, opela...Ali naravno svi ste vi prepametni i znate sve najbolje, dok u isto vrijeme kraljevi s BMW-ovima uzivaju u blagodatima zivota (brzina, stil, dobre zene, sigurnost, kvalitet, respect...) site ga pu...pozz
Kure je kupio bemvea, bemvea rodjaci!
Ha, ha pozdrav svima, drago mi je da me se neki sječaju. Za dušebrižnike info da vozim Mercedes C klase, i ne bi ga mijenjao ni za šta, pa ni za ovog BMWa. Jednom sam provozao BMV 3 od prijatelja i osječaj nakon Mercedesa je bio kao da se vozim na dasci. Neprijatno mi je bilo to reći prijatelju, ali auto mu je na nivou golfa 2 po udobnosti. Inače, udobnost i sigurnost su mi je najvaznije stvari kod auta, a da li razvija 220 km/h ili 232,67 km/h potpuno je nebitno. Tu priču i onu \"čuj mu zvuka\" ostavljam ćelavim jalijašima i kompleksašima.
Ne bubaj gluposti saljaku.
Znaci sad sam sebi potvrdjujes komentare dino99. Ako je iko izkompleksiran, to si upravo ti, glupi majmune. Evo ti nikova za koje sam ja primjetio a samo bog zna koliko ih jos imas: edi, fuuj, herceg....... ha ha ha.
...iiiii evo opet, mogu ga samo na desktop!
Pa dobro strucnjaci za profilisanje vozaca BMW-a, recite vi meni prvo kakve su to face u Golfovima? Od dvice do sestice (za sedmicu je jos rano)? Isti takvi kakve ste opisali samo im je falilo za BMW-a pa su ostali vjerni starom dobrom Golfu, jos ako se skupi za kakvog polovnog a novijeg, npr petica, e onda si bas ono baja u fazonu... a drugo, ja cesce vidjam u vijestima da je neki s tim istim vozilom VW grupe preticao po punoj, misleci da njegov VW moze zaobici citavu kolonu u sekundi pa se zakucaju u nekoga nevinog, nego sto vidjam da to rade ljudi sa BMW-ima... Nije svabo ni BMW kriv sto je kod nas narod primitivan... ;)