Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha kakve veze komunizam i Tito imaju sa elektricnim autima? :D
http://www.facebook.com/?ref=home#!/home.php?sk=group_152189671506388&ap=1
ja i nekoga ko fol boli ku*ac za pravila nekakvog bezvrijednog slavenskog jezika? ja da se pitam, Bosanci bi trazili svoj prije slavenski jezik pa ga ucili kao sto su Zidovi naucili svoj jezik.
eh pa eto, nije te tesko sj*bati...... zasto? zato sto si glup. i nimalo nestoji glumiti pametnog, nekakvom friku koji voli komunizam ili p*dofile ili hitlera....
pa imamo malog diktatora u Dodiku koji nije Titu ili Hitleru ni do kolojena, ali i njaga treba zgaziti i napraviti liberalni sistem kako valja, naravno.... onakav kao u uspjesnim drzavama.....
znaci jedini razlog sto nam je lose, je zato sto nemamo diktatora?
Albanci tako kazu za Enver Hodzu, treba li i njega vratiti?
a kako bi narodu bilo u komunizmu?
@commi reci mi kako planiras napaceni Bosanski narod odvesti u snove komunizma :D
komunjare su isti kao talibani. jedno te isto njesra
sta ti znas majketi, ti automatski kao simpatizer mafije zvane komunizam, si automatski oznacen kao gubitnik, i niko te ne slusa u bilo cemu.
E samo jos da naprave i elektricni Ferrari i da se skroz pos.eru cojku u cejf voznje... :/
ma sve to treba na goli otok! nedaj se Gadafi!!
Ma to mi radi, i ovako mi je struja skupa !