Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se tice elektricni automobila kina ce da rasturi svijetsko trziste po kvalitetu i cjeni.Tesla je super automobil a cjena astronomska kopija tesle slicna u kini u pola cijene a automobil jos napucaniji od teslini.
32 milje eura preskup za tako mali automobilcic tesko ce se on probiti na svjetskome trzistu
Koliko je ono što se zove Doblo
lijepo upakovan ćofi
Lijepo izgleda, mada mi ova cijena govori da vam proizvodjaci naplacuju pitrosnju goriva. Tj "neces sipat gorivo, ali ces zato dobro da platis"
@GLA nije ni struja dzabe
Sve super osim cijene. Prenaduvano.
@InteIidjentBaznijek To i nije auto za prosjecnog Balkanaca,to im nije ni cilj,ova cijena je da bi se zadrzala ekskluziva jer im nije cilj masovnost.Ovo kupi onaj ko ima u garazi SUV vozilo ili long limuzinu.
@InteIidjentBaznijek neke stvari i treba tako da nisu za svakoga.To je jedna vrsta pozicioniranja Brenda.Imas Daciju ako ti je skupo