Premijerno na Chicago Auto Show-u
5
Dodge Challenger R/T Redline kao moderni muscle car
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bmw se kupuje nov i vozi ga samo onaj ko ima para...seljaci kupuju polovne sa 200-300 hiljada kilometara,pa kad se pokvari nemaju para za popravke!!!
Prelijep je stvarno
jeste ljubomorni nemate 2 marke za kafe!!!!
Bogami, ovaj "bmw" sam priznade da je krkan: "...vozim bmw 335 coupe 2011 kojeg sam platio $54000 kazem vam da ga ovdje voze samo krkani..."
@BMW Sta ces, jarane. Americki krkani voze Dodge, a bosnian krkans - BMW! Vidio sam mnogo takvih kao sto si ti: crkavaju radeci po dvanaest sati dnevno, zderu krompirusu sedam dana u sedmici samo da bi mogli da kupe malo bolji automobil, da se SLIKAVAJU u istom i pohvale se rodbini OD Foce.
@bmw Ne kontam tvoj post i sta si sa njim htio da kazes. Hajde pokusaj ponovo. Je li u Arizoni krkani voze BMW od $54 000 ili voze ovog Challengera?
Ja ludila i auta...
zivim u arizoni i znam sta su americka auta!!inace vozim bmw 335 coupe 2011 kojeg sam platio $54000 kazem vam da ga ovdje voze samo krkani to jest americki kauboji!!!!!pozdrav!!
auto mi se sviđa ali ipak nije to auto za nas s takvim motorom to je auto za one koji su zaustavljali ratove u Iraku, Afganistanu,Libiji,Siriji, Egiptu i da ne nabrajam
onda bi trebalo da je BMW napravljen za evropske seljake
Auto mojih snova,nema ljepsih auta od muscle car-a.
@BMW Kada već govorimo o seljacima, nije pristojno koristiti isključivo velika slova, JER VELIKA SLOVA IZGLEDAJU KAO DA VIČETE NA NEKOGA. http://hr.wikipedia.org/wiki/Netiketa
Odo i ja na golfa dva dodat crvenu liniju i prodat skuplje za hiljadrku :)
Nikakvo auto sa ovakvom opremom u Evropi ne mozes kupiti za ovu cijeunu Na ovakvim komentarima najvise ise zivljavaja gospoda koja ima biciklo (ili bolje receno 'tocak') i mozda auto staro 15> godina
Dobar, ali bolji je charger
PRAVI SELJACKI TO JEST KRKANSKI AUTO!!!TROSI KAO KAMION A PERFORMANCE RAVNE NULI...NAPRAVLJEN ZA AMERICKE REDNECK TO JEST AMERICKE SELJACINE!!!!