Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj golf zabije 80 ide ko 30
@SuperZijo bar ti rade kazaljke!
a jeli 130 tisuca eura sa registracijon i sve ili?
Joj komentara, reklo bi se da je svaki drugi vozio korvetu :)
Svaka cast turbbo motorima ali nikakada ne mogu da imaju zvuk I snagu atomsferskog V8, 10 ili 12.....Ferrarijev prirodni V12 je zakon. Mustang gt350 ima odlican zvuk I snagu svog 5,2 litra V8 motora.... Sto se tice trosenja sto kazu a Teksasu- ako pitas o tome, znaci da ne mozes da kupis.....
Ja bih je kupio, ali sam sve pare potrošio na albume i sličice igrača Premijer lige BIH.
Sve je to super, osim cijene. Da je 80 pa i 90 tisuća evrića, aj i nekako. Ševrolet je to ... jeste, ima čudo od motora, ali sve ostalo počne se odvrtati, zveckati i parati uši za manje od godinu dana.
Jarane pricamo o Corvette ZR1, a ne o nekom golfu 2
Znam o čemu pričamo. Ne vrijedi toliko.
Nakon 2,85 sekundi? Znači ne za 2,85 nego nakon toga, za 2,86? Ne kaže se nakon 2,85 sekundi, nego za 2,85 sekundi. Bože sačuvaj
apsolutno sranje od auta po navedenom, ne mogu oni čak ni švabama se približiti a tek gdje su talijani sa tim motorima i performansama. čitav svijet prešao na bi turbo motore oni stavljaju mehaničke kompresore da bi na papiru imali snage.
Motor je otprilike jedina svijetla tačka. Nema potrebe da ga turiraš kao idiot ... ima snage još ''odozdo'' ... možda nije ekonomičan kao Švabo, ali ko te pita za potrošnju na sportskom autu u Americi?!
@Vukan ma mehanički kompresor rokaju to znači potrošnja ogromna, ne mogu napraviti motor bez 6 litara i pomagala da je blizu ičemu. doduše što kažeš ko te pita što troši 30+ litara u americi kad sjedne hajvan i texasa za volan.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)