Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prejak Opel, na ovo se vagine lijepe ko halva za usta.
zato sti nisi u cekoj. a i na ovim auto.cz stranicama nije nesto extra velicina ali ipak u svakom pogledu bolja. mogli bi stvarno klixovci stavljat slike u vecoj rezuluciji.
nikad ljepsi Opeli nisu bili
Pianje za odgovorne u Klix-u...zasto se ove slike ne ppostave u razlicitim rezolucijama npr. 1024×768 1280×1024 1280×800 1600×1200 1680×1050 1920×1200 1920×1080 kao ovdje sto je http://www.auto.cz/zahranicni-media-testuji-vw-golf-vii-70284
to je cijena za njemacku.Ovdje ce biti dosta jeftinija
jedino mu ime bezveze, ostalo je ok... RTV mehaničari valjaju se od šege
@opc Inače se kabrioleti prave za vožnju zimi na -20 C :P Ovo je, kokuze jedan, za ljude koji imaju para za više od jednog auta, pa im ovaj služi samo za uživanje ljeti.
imam twintopa i sa ovim modelom sam u potpunosti razocaran . Cu meHki krov pa ko to jos pravi sta im je :S
najbolji je Opel na svijetu!
Dobar ali preskup, Osnovna verzija 50.000 km, ako hoćeš ovakav kao sa slike, biće 60.000 i više za auto koje je čista šminka, nikakva funkcionalnost. Uz to još mekani krov koji kroz cijelu istoriju svog postojanja bilježi nedostatke. Kako li bi se to ponašalo na bosanskih -20C zimi :)) Ne znam...
gore što vas vl.ahendre u životu je.be slovo H
Zar nije sa meHkim krovom ???