Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma glupko si ti pravi...
Oooo Jale. Cestitam. Malo si se poboljsao u pravopisu - znas ono tacka, veliko slovo i sl. Nije bas najbolje, al\' glavu gore. Bice bolje, valjda. A takodjer se da naslutiti da si malo prelistao i \"psihologiju za domacice\", koju djelimicno uspjesno prezentujes na ovom visoko renomiranom forumu. A se tice svjetske ekonomije, stvarno me cudi da te neki od ministara nije uzeo za osobnog savjetnika. Ah da, zaboravio sam - pravopis. Lijep pozdrav od \"ustogljenog pravnika iz opstine\"
Ustvari k\'o čimpanza si, svakako za sebe misliš da si pametan. Jelde, majmune jedan...?
Ajd dijete pišat pa spavat, nisu ovo stvari za tebe. GLUP SI, samo se ukopavaš, mamlaze jedan...
Pametni su psi i macke (ti nisi ni to), a ljudi, delfini i cimpanze su inteligentni. Sorry, stalno imam neke lose vijesti za tebe.
Tvom volobskom mozgu nema pomoći. Misliš da si pametan, a ustvari sa svakim svojim javljanjem se ukopavaš i pokazuješ koliko si glupo dijete.
Pojedinci ovdje imaju vrlo bizaran fetis na volove i volovske kite. Cudno. Psiholozi vjerovatno imaju neki strucni izraz za to, ali ja vam na zalost zaista ne mogu pomoci.
To ti sebe svrstavaš u ekonomiju Koreje. E glupko mali, pametniji si kad ne pišeš ništa, ovako si samo dokazao da si mamlaz...
Ovaj jale je panglu najveći. Pa kakve veze ima tvoj komentar u koji petljaš ekonomiju BiH i auto? Niđe veze. Glup si k\'o rinaka. Volovska rinaka. Rimtu ti tuki vole jedan
@Jale ti da si prvi pisao i znao za daewo. hahahaha E jesi vala bo, priglupi vo.
Sto se samog auta tice, ovo je blizanac Opel Mokka-e, cak ocito i lice. Isto kao sto je Chevy Captiva = Opel Antara... ma znate vec. Ima toga. Dobar turbodizel motor i povoljna cijena, i evo prodajnog hita na eu trzistima.
Hm... To da su svi Chevroleti za Evropu u stvari Daewoo sam ovdje upravo prvi ja pisao, glupko, ali to danas bas i ne znaci mnogo. Korejci prije nisu znali napraviti toster da ispeces dvije kriske hljeba. Nisu znali fen za kosu sloziti a da ne pregori ako je malo duze ukljucen. Sad prave sve: SUV-ove, plazma tv, nuklearne reaktore, tankere za naftu, razarace i lovce presretace, i nalaze se u grupi vodecih svjetskih ekonomija i industrijskih zemalja sa kojima bi svi htjeli saradjivati. Prosjecnom Bosancu tesko je shvatiti da svijet ide naprijed, lakse mu je kroz svoja krezuba usta omalovazavati sve i svakoga dok sjedi uz \"produzenu sa mlijekom\" i proucava bilten iz kladionice. Ono sto je dobro je to sto takvi u svojim komentarima najvise kazu upravo o sebi. Jadni mediokriteti koji odbijaju pogledati u kalendar i ogledalo iz besperspektivne zemlje sa 50% nezaposlenosti pljuju 14. po snazi svjetsku ekonomiju. I mene, naravno, jer ih odbijam mrziti. Priceless.
@ @Jale A izvini to Korejci poglupi pa ne bi znali da sastave dobar automobil? LOL ! Pa više od 50% VW-ovih automobila dolazi iz Meksika ,a uskoro će dolaziti i iz Kine jel u zadnjih 5 godina VW koncesija sve više i više otvara fabrike po Kini... Tako da ako je Chevrolet i kupio bivšu Daewoo tvornicu (u kojoj se po licenci sklapaju vozila) sigurno je da će Koreanci posao uraditi 10 000 x bolje nego Meksikanci ili Kinezi...
Jale ovaj je garant dobar jer Chevy drži bivši korejski brand koji se nekad zvao Daewoo. Jest da je krava, ali ti si pravi vo. Jelde vole...?
Zanimljivo auto. Baš me interesuje gdje će cijenom biti :)