Spremna za proljeće
0
Chevrolet Captiva stiže i u BiH
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... a BMW-ove će uzimati pošteni građani zahvaljujući svojim iznimno velikim platama i u njima slušati Mocarata i Betovena. Haj ne rise Boga ti.
Ma mozete vi uzimati BMW-ove, Chevrolet-e, Mercedes-e, ja vam ljudi nemam za pjeske, a po svemu sudeci tako ce biti i na proljece.
Ne izgleda loshe samo mislim da su farove i grill drpili od Mitsubishi Outlendera zadnje generacije.
arane da mi je ovu pilu kako bih je zamjenio za golfa dvicu dizlo normala ma momentalno zum ta ce chevrolet
i eto je na iscrpan test :)
pa ko je govorio o nasem trzistu? Ni sevrolet ni bmw se ne prodaju samo kod nas nego na cijelom svijetu. Jako ste puno svijeta obisli ako mislite da svugdje bmw voze mafijasi a sevrolete posteni ljudi. Uostalom, bolje polovan bmw ili mercedes (jeftiniji)nego novo ovo smece(skuplje)
nemam nista protiv bmw, konkretno x5 drama auto. ali ko to od nas moze kupit. a nije sve ni kupit. dje su cijene odrzavanja itd. a dalje koja bi budala kupila to auto kad vec ima 2.4 dijeteta, hipoteku placa jer je napravila kucu za svoju porodicu i prvenstveno misli na svoju porodicu. takva osoba ce kupit chevroleta, sa autom ce biti zadovoljna, sve stvari ce im stati unutra jer je dovoljno velik za 2.4 dijeteta i mozda gurnu mp3 sa nizeticom, jer rihannu da slusaju mala dijeca nije ono na mjestu. a vi x5 bmw likovi sto osudjujete ovo vama je djabe govorit, vi biste digli kredit i kupili ovakvo auto i bili gole guzice ali ¨samo da imate vako auto JER NEMATE MOZGA.da se to i strucno reci ali to nebiste vi razumjeli. I JOS JEDNA STVAR, NEOSUDJUJEM NIKOGA RADI TOGA STA VOZI I STA SLUSA. LOSA JE TO OSOBINA.
@x pridruzujem se,ovom je gore sigurno uzor Liridon Keljmendi,posteni gradjdnin ovog grada, veliki ljubitelj BMW-ovih SUV vozila
jos jedan u nizu plasticara koje ce na lizing uzimati porodice, ona PR, on drzavni sluzbenik, sa 2.4 djece, slusati u njemu luku nizetica i ici na bjelasnicu naobdan... BMW-BOG MOTORNIH WOZILA
daewoo
e super, baš ću si za proljeće uzeti jednog Chevroleta Captivu, a za ljeto i jesen će već nešto stići...