Musclecar u toplessu
0
Camaro kabriolet u Los Angelesu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
6,2 litra i 400 KS :))))
ovo mustang jede za dorucak
vozim 69 godinu camaro,ovi novi modeli mi nisu privlacni kao mojih starih 450 konjskih snaga:)
ne moze se reci \"u toplessu\" topless musclecar bi bilo pravilno topless znaci \"bez gornjeg dijela\" ili u ovom slucaju \"bez krova\" ne moze nesto biti \"U bez gornjeg dijela\" ili \"U bez krova\" to samo nasi mozgovi kontaju da je \"topless\" kao dio odjece ili sta li?
Daj ba ne kaki molim te...
Jako ljep automobil, s 2 problema. Prvi, poprilicno je siroko auto, cak i za Americke pojomove, npr. jedva ga mozes parkirati u normalan parking space, ili garazu za samo jedno auto (ovo govorim nakon sto sam ga vozio - u USA). Drugi problem je masina od 3.6 L koja ne daje automobilu dovoljno pokretljivosti. Optimalno bi bilo uzeti onu od 6.2 L ali s obzirom na cijenu goriva, to je jako neisplatno. Svakako, ovo nije automobil za dnevnu voznju, najvise mi se svidja, eksterior i dashboard, koja ima retro-gradni izgled, tj. izgleda kao dash u muscle cars iz 1970\'-tih.
Ovo cemo svi voziti cim se oslobodimo cafira !!!