Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slazem se sa bob dzon, sve je pitanje ukusa @elvir bmw je za ljubitelje voznje, mercedes za ljubitelje luksuza. to su jabuke i kruske.
Ja se najvise prepadnem ovih retarderskih zvijeri samoubica i ubica na komentarima sto su isli po 250-265 \"provjereno\". Vidjao sam takve retarde po autobanovima i redovno voze ili Audi A8 ili neki \"napucan\" BMW. Ali razumijem - kompleksi se nemaju cim rijesit osim konjazom (u glavi).
Kopija najbolje marke Mercedes.........
@qeqeq BMW je kompanija sa dugom historijom. Medjutim, prodaja i profit u zadnje tri godine im je u konstantnom opadanju, i nema naznaka da ce se to poboljsati iz razloga sto je konkurencija zestoka. Isto vazi i za Mercedes. Neosporno je i to da je BMW bio bolji dugi niz godina. Da budem precizan, od postanka pa do unazad dvije godine. Medjutim, VW-Audi group je jedna danas najvecih korporacija na svijetu, a tehnologija koju posjeduju i konstantno razvijaju je superiorna. Pa tako se danas u Audije ugradjuju Lamborghinijevi motori, dok su neke elemente i tehnologiju za izradu interijera preuzeli od Bentley-a. I toliko jos dobrih stvari. Jednostavno namecu tempo s kojim se ni BMW ni Mercedes ne mogu takmiciti. Jednostavno je, neki profitiraju od krize, dok neki izgube. Ta razlika u cijeni od mozda 1000-2000$ u odnosu na konkurentski model Audija je upravo najvise kostala Mercedes i BMW. BMW i dalje ima Rolce Royce... Svi nude slicne stvari, pitanje je ukusa :)
@ Bob Dzon Radio sam par mjeseci u BMW-u, i tamo sam vidio nagrade koje oni redovno svake godine kupe za najbolje motore, aute itd. U zadnjih par godina BMW je daleko otisao ne samo od Audija nego i od Mercedesa, kako po dizajnu tako i po kvaliteti. Treba uzeti u obzir da je to firma koja je ipak pravila motore za avione.
@miko Vise se \"prepadnem\" A5 Audija nego bilo kojeg BMW-a kojeg sam sreo na cesti u zadnje vrijeme. P.S. Zivim u Njemackoj gdje svaki dan vidim dosta dobrih auta.
Ma dajte ba :) SA-X :) \"Maksimalna brzina oba modela ograničena je na 210 km/h, ali BMW-ovi ljepotani mogu razviti i 240 km/h.\" Ovo je totalno netacno, tako da vas molim da ovo ispravite :) PROVJERENO!!!
svidja mi se linija ove serije, ali unutrasnjost je bila puno ljepsa na e46. audi ima naoko pravo dobre modele, e sad ne znam kako se porede s bmw-om. meni moj e46 izaziva osmjeh na licu svaki dan kad ga vozim :-)
Ne vidim neke znacajne promjene u odnosu na prethodni model.. Ali i dalje izgleda mocno.. Steta sto ih je Audi poceo tamaniti u svakom pogledu :)..
Ja cu sebi istog ovakvog crvenog suzukija uzet