Električni noviteti
0
BMW predstavio nove i3 modele
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti audi a2 prije 17 godina. Niko ne kaze koliko CO2 se proizvede da bi se napravile baterije
Nigdje ni rijeci koliki je domet sa jednim punjenjem i koliko se dugo treba puniti baterija sto je i najbitnije kod elektro auta! Ovako lijepo krasno sve zvuci a nakon 300 km cekaj 3 sata da bih nastavio put! Uvijek neko zataskavanje i sminkanje umijesto da se ljudima konkrentno sve objasni!
Ljubitelj sam BMW-a ali ovo je stvarno smiješan dizain. Jedan od onih čudnih promašaja.
ovi što lupaju minuse ili su uposlenici Tomića ili imaju po jedan primjerak u garaži. ovo drugo čisto sumnjam
@tarcin11 Nisam ti dao minus i ne vozim bmw ali svidja mi se ovaj auto sa svim detaljima samo je papreno skup a poslije 10 godina starosti baterije ce biti stare pa se ne nadam da cu ga ikad imati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
prćast njakav.
Dizajnom baca na Fiat 500l
ljepsi je izgledom fiat multupla od ovog
Ne kontam, zapravo jedino Musk konta da elektricno vozilo treba praviti lijepo kao sto je i ono koje nije. Zasto svi ostali prave nekakve surogate i nekakve rugobe od elektricnih vozila? To da ih kupi sto manje ljudi?