Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Teslin dizajner je guro tutu u rikverc, kad je BMW pravio automobile.
o kralju jest me nasmija...
BMW 1972 god, elektricni automobil http://www.digitaltrends.com/cars/bmw-research-and-developing-electric-cars-since-the-1970s/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
TABURE SL
ko da su ga citroen-ovi dizajneri crtali.
Danas nam ga ispred zgrade promovisali u Miami Beach. Strava auto, prostran, 100 % elektricni, harman kardon muzika unutra....nikad vise na benzinsku otic!
ovo im fakat nije trebalo,ali opet i ovakav je bolji od bilo kojeg francuza ili cang slanga
Me no likey. Uzass.. najruzniji autic koji sam vidjela u zadnjih par godina.
e jebi ga, nije izgled presudan kad gledamo auto u cjelokupnosti. Mozda za tebe? Ovaj auto predje 160km za 3 sata punjenja. Nema tocenja benzina vise. A iznutra je super.
@FuzzyLojak Respektujem,ti si ipak musko i razumijes se vise u cjelokupnost auta,a ja bas i ne. Ali ono u sta se razumijem je vanjski izgled i bas mi ne lezi za BMW,koji mi je sav sportski,nabrijan,za ovisnike o adrenalinu, a ne ovako "dzombast" i glomazan.
haha pa sto taj mudonir ne mjeri isto sa istim ? neka uporedi svoju kantu sa bmw i8 sta je realisticno.. . a sto se tice njihovog govneta na 4 tocka vidjeli smo u testu fifth gear ... al grohotom se smijem ovim nasim krkanima i njihovim komentarima haha koncept od bmw i3 je gradsko auto da sto manje trosi i sto vise mjesta ima.
mnogo ružan, mnogo
uf komentara svi serete po njemu a voljeli bi ga imat
Sta ce mi ovo kao sepet..
aj ne rise, kao ti se vozas gradom a ljudi ti se smiju, vidi ga Boze voza BMW od 30.000 eura ( neam pojma koliko kosta )
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad je BMW pao na ovako niske grane?
@Damir.SAR Prvi serijski elektro-auto je Nissan Leaf
Damir.SAR Koga ti nazivas glupim bosancem? Dzaba sto eto znas o elektro autima kad si kulturu i odgoj preskocio.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...ova cipelica i tesla s su dvije različite kategorije automobila, početak i kraj ljestvice...