Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrh
covjek ima u fojnici boljeg za 20.000 maraka
Gdje su ovi papci s pezoima i citroenima da pricaju sta su auta i dizajn!!!
Jedan od posljednih RWD...snaga je toliko porasla u posljednim generacijama, da pogon samo na zadnju osovinu prestaje imati smisla... A BMW...ma kao i uvijek - top job!
Sad ce Bosnjo reci ima jos bolji u Kiseljaku za 30 hiljada eura.
Za iste pare uzet audi rs3 i uzivat i zimi i ljeti uz quattro .. al BMW jest ljepši al ne mozes se "igrati" s gasom po kisi i snijegu osim u kontrolisanim uvjetima
Audi potrosi ulja za 3 godine kao bmw za 20 godina.I ovo auto je 4x4 tako da nema problema ni kisa ni snijeg ako se vozi normalno.
@MitarMiric1956 M2 nije 4x4, Jedini model M sa xdrive sistemom je novi M5. Svi ostali su pogon na zadnjim tockovima.
Po meni, jedan od boljih bmw-ova :D