Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
do 2020. auta će izgledati toliko ljuto,da će se početi svađati umjesto vozača
serite serite. audi je u samom vrhu
Bio sam u Ingolstadt-u u Audijevoj fabriki kad dodjes blizu firme nema ni jednog drugog auta osim audija svih vrsta i VW-a isto tako. A zaposleni koji imaju auto druge marke nemaju pravo parkirat na njihov parking.
Respekt prema njemačkoj autoindustriji ali ova nova alfa je apsolutni pobjednik u ovoj kategoriji.. Najbrža, najljepša i još ferrarirjev motor. Btw Ferrari vjerovatno pravi najbolje benzinske motore trenutno.
PERVERZIJA JARANE MOJ.BOLJE REC' EROTIKA JARANE MOJ
šta je ovdje toliko novo. a-ha blagi fejs lifting (promjeni štope i farove)
Evo, audi opet bombarduje citavom abecedom za jedan te isti model. Najlakse bi im bilo reci a4 S, M, L, XL, XXL....
Mnogo neloš.
savrsen.........................ICH NA APARATIMA
Vorsprung durch Technik !
Blagi redizajn, tj. gotov nikakav redizajn, nek se malo ugledaju na francuze necu nis govoriti o kvaliteti
Izričito zahtijevamo od kljixa da otvori korisnicima portala komentare na Meddžidine laži i optužbe Predsjednika Republike Srpske, srpskog naroda i EU.
5 slika, auto u dnu, imam isti :))
wow, koja promjena, trebalo mi je po sata da skontam o kojem se autu radi :P
mercedes i bmw na aparatima :P