Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponestalo ideja izgleda....
nista novo !
haj sad malo serite kako auto ne valja.....
ja sivog vidio neki dan na Ilidji :-)
Zadnji dio je koda ga je radio Citroen, fuj
Nista dok ne izade RS ne kupujem :D
Uživo je zadnji kraj puno ljepši i cijelo auto,treba malo razgledati auto a ne ocjenjivati sa slika ;)
ruzan je sto jest jest. dzaba mu ime kad izgleda nema.
Kada vidiš Audi u retrovizoru ne znaš da li je A1, A3, A4, A5, A6, A7 ili A8. Sprijeda svi isti.
Ne mogu da vjerujem. Zadnji kraj je katastrofalan. Neke mjesavina starog volva s80 i mercedesa cls. Ne mogu vjerovati da je ovaj dizajn prosao. Strasno.
isti Citroen prije 15 godina :D
joj kakav audi kakav bmw , Golf II je zakon!!
Cuj pokusaj, Audi ne mora nista pokusavati kad je konkurencija u pitanju jer vec sad BMW i MERCEDES imaju problema sa AUDIIJEM tako da ispada da BMW \"peticom\" spasava i odrzava i ono malo paznje sto ima
Ako ce te o dizajnu,pa Alfa 159 nastala prije gotovo 7 godina ima bolji dizajn od 70% novih auta danas,pa i od ovog audija i onda kazu talijani ne valjaju . Volim audi,ali ovaj sto ima cijenu ,a i ne izgleda sad nesto koliko je ulozeno u njega...
Stari S8 4.2 iz kraja 90-ih je zakon. Ova nova auta mi se bas i ne svidjaju...
prednji dio extra agresivan,al zadnji fakat ide na citroena,malo je ruzan,to je realno kome se svidja nema ukusa i nek voza daciu:)
Audiju i BMWu je ponestalo ideja .Samo dosminkavaju starije verzije i izdaju kao nove .Ovo nije nista novo kao ni kod bmwa .Ovo gledamo vec nekih 10 godina slicno sve . Nek se ugledaju na mercedes koji se toliko promjenio na bolje sto se tice dizajna .Mercedes s klasa ,c klasa ,cls ,sls ,cl ,sl .