Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alfa se moze ukrast samo sa kljucem orginal a svabo moze na daljinski
Prvo napravite zastitu da se nemoze ukrast manite se oznaka Q2Q4
Sve do ove zadnje generacije, audi mi je bio broj 1 što se dizajna tiče. Ovo sad mi se ne sviđa, preagresivna prednja maska i rešetka, zadnji kraj čisti kič sa ovom sjajnom lajsnom po cijeloj širini. Onako, više za Amerike.
@WillyWonka isto vrijedi i za BMW. Lijepi su svi bili osim GT verzija, ali sad su ga pretjerali sa onim bubrezima na x5 i sedmici.
Molim ovaj prvi pred direkciju SDA, ul. Mehmeda Mese Spahe bb. Hvala Audi ❤️
2 litra potrosnja je samo na homologaciji. U to nije ukljucena cijena punjenja strujom. Ova baterija je samo za papir da smanji co2. Isto kao u svih plug on hybrida. Hajd proci ce i ta era. Auta puno teza radi baterije.
Znaci sa elektromotorom prelazi 50km,a ostalih 50 km prelazi na benzin i to v6 motorom, tezinom auta preko 2t i trosi 2l 🤣🤣🤣
Za mjesec dana ovakvih 8 bice parkirani ispred parlamenta😁