Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Audi je preozbiljno shvatio svoj slogan \"Napredak kroz tehniku\"... pa dizajn se ne mijenja evo vec 10 godina! Neki drugi proizvodjaci bi vise ulozili u facelift (govorim o dizajnu), a Audi se usudjuje ovo nazvati \"novim modelom\"?!
Nepismena seljacino, ko je igdje spominjao ikakvu ekskluzivu? Prica se o dizajnu koji se ne mijenja vec godinama. Pogledaj i procitaj recenzije svih uglednih auto casopisa pa ces vidjeti da su se svi slozili da je dizajn najveca mana ovog auta.
Za \"lol isko\" Sta velis isko : \"eksPluzivnije\" haha. Stvarno je audi eksPluzivan\". A o tacki i velikom slovu da i ne govorim. Omg !!!
Nek je vama golf 2 auto. Jos saneri kad napucaju kantu i konta zvijer ! PU !
@jebac šta ti pričamš mamu ti j.e.b.e.m klošarsku, ja sam vlasnik tri auta, neću napisati koja, samo ću ti reči da ukupno vrijede oko 200.000 KM; Nabijem i tebe i audi i čitav VW koncern. Porsche jedino ima karizmu kako god mu dizajn bio već viđen.
Nema sta, pravi si bacje. Nemamo mi sta kontati, Audi nije Porsche niti ce ikada biti, ne trebaju nam strucnjaci ni magazini da vidimo kako im dizajn vec dugo smrdi na kilometar.
j.e.b.e.m mamu svima kojima se ne svidja ovaj audi a3 a to su @ert @alfa romeo @i7 @ @isko lol @Ehhh hehhehe m.a.m.i.c.u vam sirotinjsku j.e.b.e.m imate jedino para za casopise i citate tamo koje kakve komentare nekih kriticara i onda mi ovdje pamet prosipate.sad vi ispadoste pametniji od audijevih dizajnera jadovi jedni jadni .a da ste toliko pametni maozda bi skontali da audi upste ne zeli da mijenja dizajn a3 ,kao sto ni porsche ne mijenja izgled 911, ali ne vrijedi to vama levatima objasnjavati
Vrh ti je jer si navikao na monotonost i jer ne znas za bolje
on je meni vrh pa vi gledaj te . pravi ste bosanci nista vam ne valja !
Cuj EKSPLUZIVNO wtf? HAHAHAHAHAHA, koji gigant :D Ono naslo komentarisati o Audi-u i Mercedes-u...
nisam vas prepozno vi bi to da od a3 naprave ekspluzivnu limuzinu pa nije ovo MB cls ,zna se da je a3 auto srednje klase cak tu spada i a4,za bolje i ekspluzivnije modele tu su a5 a7 a8 r8 ... pa izvolite gopodo, ako vam se ovo ne svidja ljudi su sve napravili samo problem je sto vi nemate para ni za golfa,a za komentare ste prvi tu
Audi sa faceliftom svima naudi..
Audi je zakon......................................................al u qurcu