VW motor najmanje zapremina
0
Audi A3 cabrio 1.2 TFSI
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce bit qrcenje tipa \"imam TFSI 1.2 (kad mu se treba nasmije na kubikazu - reci ce CRVENO \"T\" ) :D
Jao koja ubleha od motorica. Pa ovo ni za kosacice trave nije, a ne A3 cabrio. Plafon Fabija i slicne trokolice. Jao sto ce gorko plakat buduci vlasnici. Al hajte nemojte se smesti to je vau vau to nema greske pravljen je da se vrti da se turbine mjenjaju i da svi jos budete sretni sto je tako hahahahahahaahahahhahaahah
VW motor najmanje snage?!?! Najmanje snage? Pa onda ide recenica: Turbobenzinac nudi 3 ks više i 175 Nm momenta, 27 više nego 1.6L jedinica.?! WTF?!