Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"gdje će se doći do nove kategorije youngtimera i propisati da su to vozila koja imaju 30 godina, napravljena od '70. godine", genijalna recenica :D
e sad moram procitati tekst :)
@NajjaciSamUOgledalu imas najbolji nika na portalu..........moram priznati :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BiH kao Kuba. Kod njih vrijeme stalo 1950te kod nas 1990te
neznam samo kako cu caci saopstiti ovu fau fau vijest.iako vozi 5 dvica mu jos uvjek neda mira
A ako ja platim vise za registraciju jel to znaci da mi auto manje dimi?
ZAKON SRANJE KAO I SVE U OVOJ JEBENOJ DRŽAVI. Donose ga idioti i marginalci van struke koji nemaju apsolutno pojma šta je prevantiva a šta kaznena politika. NEMOGU SE DOGOVORIT>I KAKO DA OPOREZUJU KLADIONICE; ALI MOGU KAKO DA GRAĐANE OGULE BEZ OBZIRA ŠTO OVO NEĆE DOPRINIJETI SIGURNOSTI; VEĆ SAMO POVEĆATI KORUPCIJU I MITOLOGIJU. TO JE RAZLOG DONOŠENJA OVOG ZAKONA
Šta je ba sranje? Što se s dvicom nećeš moći izvući bez registracije? Samo nam još to fali, da dobiju još na cijeni jer ga ne moraš registrovati.
HVALA ALLAHU
lopovi,skontali da gube velike pare zbog dvica.pa mijenjaj zakone.sta radite ovom jadnom.narodu
Pravda za Golfa 2.
E da ne pročitajte ovo ne bih znao da mi je 30 godina.
volim vidjeti oldtimere/youngtimere ali ne vidim zašto oni ne bi plaćali sve kao i ja, čak i više... hebem mu mater, pa meni uzmaju 100KM nakog poreza, a da ne znam ni zašto...
Jel se ista ovjde kod nas moze kreirati, a ne samo prepisivati?
Golf 2 je Institucija. Golf 2, pogotovo original TAS mora biti IZNAD zakona. Pravda za dvojku !!!
Treba vam 5 zivota da izbacite ovolike dvice. U sve dirajte al dvojku ne.
Parola je "znadji se", a ti drzavo samo naplati od sirotinje, jbg, treba registrovati ko zna koliko S klasa, A8 i A6
Kako ova danasnja vlast vodi drzavu brzo cemo imati jako velik vozni park oldtimera. Nece biti love da se vozaju a niti da se odrzavaju.
Pa ima li riječ za "oldtimer i youngtimer" na Bosanskom, Hrvatskom ili Srpskom jeziku, a da ne spominjem riječ "sticker"?!
@trambusek88 švabe kažu i ŠLJEPER! HAHAHAHAHAHAHAH
Osim za "sticker" imamo domacu rijec kao sto imamo i za automobil. Pa vise od pola "domacih" su nam posudjenice iz ovog ili onog stranog jezika. Da imamo serije na Latinskom ko na Turskom usrali bi se od price da smo ustvari potomci Rimljana.