{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Novi Volvo Truck Centar

4.11.2012. u 12:19
0
5
Novi Volvo Truck Centar
0
Volvo d.o.o., kompanija u vlasništvu Volvo Trucks-a, otvorila je najveći Volvo Truck Centar u Bosni i Hercegovini. Novi Volvo Truck Centar nalazi se u Laktašima.

Volvo Trucks centar u Laktašima će kupcima iz ovog regiona pružiti kompletnu paletu proizvoda i usluga, počevši od prodaje kamiona, servisa, originalnih Volvo dijelova, te drugih poslovnih rješenja koje transportnim kompanijama donose znatne uštede u poslovanju.

"Ovaj novi i moderan servisno - prodajni centar je u skladu sa Volvo Trucks strategijom čiji je cilj poboljšanje zadovoljstva kupaca i ispunjavanje njihovih rastućih očekivanja i potreba za učinkovitim i optimalnim prevoznim rješenjima“, kaže Tom Jorning, direktor regije Central East, koji je prisustvovao na svečanosti otvorenja.


"S novim centrom sada smo u mogućnosti našim kupcima ponuditi cjelokupnu paletu usluga za njihove kamione. Naši kupci sada mogu očekivati vrhunsku podršku sa kvalitetnim proizvodima i ekonomičnim poslovnim rješenjima. Vjerujemo da ćemo dodatno povećati zadovoljstvo naših kupaca zbog povećanog servisnog kapaciteta i visoke razine usluge“, kaže Johan Björnor, direktor jadranskog regiona.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: