Novost na bh. tržištu
0
Novi Qashqai od 33.000 KM
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican auto, izgleda daleko bolje od onog prvog
Najbolje auto je sluzbeno auto bilo koje marke.
Ajd sve mi i ima smisl al sta ce ovaj jadni 1.6 L motor u ovom terencu d napravi????? Od njega se i govno brze kotrlja
Cogito 25.05.2010. u 09:33 najbolje auto je novo auto a loših novih više nema... super odradili ljudi dvice voze a komentarisu negativno ovakve primjerke to jedno a drugo sto se tice terenskih vozila i tih tehnologija nissan nema greske napravili su PATROL koji je tehnicki jedan od najboljih terenaca na planeti pored toyote landcruisera V8 i jos par sl. DVICA SE NE KVARI A SVA DRUGA AUTA SE SAMO KVARE
najbolje auto je novo auto a loših novih više nema...
ovo vise nije NIssan, ovo je Renault.
nisani su odlicna auta, malo trose, a jako su izdrzljiva. s primerom sam napravio 280.000 km. nikad nisam otiso mehanicaru. sam sam ulje mjenjo i par puta kocione obloge. ima lanac umjesto remena, pa ste mirni. ti gore nelupetaj s tvojim greskama, mislice neko ozbiljno.
Japanska auta su odlična, sa europskim autima mogu u svemu. Cijena im je dosta povoljna u usporedbi sa europskim autima.
ovi se tzv.terenci kvare previse pocev od tuarega pa nanize ovi jeftiniji.....kao pristupacniji cjenovno
DOBAR AUTO ...KUPITE GA BOSNJACI ..
Imam ga ja..ma auto je nula zesca...RAV 4 je fantazija ali je i puno skuplji.Ali nikad vise NISSAN.Imao sam 36 FABRICKIH gresaka.Cijelo mi je vrijeme auto na poprvaci nekakvoj(ne zivim u BiH vec vani)i nema sande da dobijem novo ili da ga napokon ispopravljaju!Auto je velika NULA!
ne izgleda nista specijalno dobro... :S prije bih kupio novi RAV4
Sve su \"ukrali\" izAudija i novog Ford Mondea!
sta, morali ste ga satviti u ovako ružnu zgradu da bi on onda imalo izgledo ljepse... puuuuu pljunem na njega...... mercedes rulezz
Mislim da je prava investicija ko ima para da ulozi u ovaj automobil !