|

Novi Peugeot koncesionar u Mostaru

Novi Peugeot koncesionar u Mostaru
64
Klix.ba
10.10.2018. u 09:50
8
komentara
64

dijeljenja
1/11
2/11
3/11
4/11
5/11
6/11
7/11
8/11
9/11
10/11
11/11
U Mostaru je svečano otvoren prodajno - servisni centar Peugeot Hercegovinapromet. Ovaj ekskluzivni auto salon izgrađen je po evropskim standardima, te nudi profesionalnu uslugu i bogat izbor vozila francuske marke Peugeot u što su se uvjerili i svi posjetioci na samom otvorenju.
Srdačnu lavovsku dobrodošlicu svim prisutnim poželio je izvršni direktor kompanije HERCEGOVINAPROMET Adnan Frenjo, koji je kazao, kako je kompanija u julu mjesecu ove godine potpisala ugovor za otvaranje koncesije za Peugeot vozila postajući time Multibrand za Citroen i Peugeot vozila, a koje svakodnevo susrećemo na bh cestama.

Svim posjetiocima su se prigodnim riječima obratili Adam Kavšek, direktor Peugeota za Sloveniju i BiH i generalni direktor Peugeota za Sloveniju i BiH Jožko Tomšič.

"Ovaj događaj je važan jer ćemo u ovim danima imati priliku da predstavimo kako stručnoj, tako i široj javnosti novi Peugeot Rifter i u vrlo kratkom vremenu i novi Peugeot 508“, kazao je Tomšič. On je zajedno sa vlasnikom kompanije "Hercegovinapromet" Salkom Frenjom svečano presjekao vrpcu, čime je salon i zvanično otvoren za sve posjetioce.

Inače kompanija "Hercegovinapromet" je porodični biznis koji datira još od davne 1996. godine kada je započela sa veleprodajom prehrambenih proizvoda. 2006. godine ulazi u svijet autoindustrije i postaje ovlašteni prodajno-servisni centar za Citroen na području Hercegovine i ujedno među vodećim u BiH, da bi već danas obogatili svoju ponudu sa markom Peugeot.
Prijavi grešku


Komentari (8)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...