Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majke ti kako moze biti automobil 2014 hodine kad godina tek pocela,a je sranja,za dva mjeseca ce biti npr Mercrdes auto godine,u novembru neko drugo auto,daj ne serite.
Definitivno osvjezenje u ovoj klasi automobila,pametno su iskoristili slicnosti sa premium brendovima i zasjenili sad vec dosadnu liniju golfa,jednolicnost audija,iako je Mazda bilo dosta ozbiljan konkurent,mozda cak i najveci favorit,ali Peugeot je ipak pobjedio,vjerovatno zasluzeno... Automobil sam vozio par puta i stvarno je nesto sasvim novo od Peugeota u odnosu na stari 308(kao da se ni u putu nisu sreli),unutrasnjost je perverzna,kontra obtromjer kao u Aston Martina,prelijep mulimedijalni sistem sa kontorolom klime i prorez za cd kao na linijskim stubovima nekad,dok je nazad ipak malo manje prostora za odrasle osobe,a i gepek s obzirom na zapreminu,kad u opremi imate rezervni tocak nije nesto posebno... U svakom slucaju,prelijep auto i da ne zaboravim u ovom paketu komplet prednja svjjetla su u LED tehnologiji(kratka i sl.)
da mi je vidjet taj žiri jbt...cuj pežov auto godine
sve se gleda od cijene do potrosnje, znamo svi mi koja su auta najbolja, al nije takva za svaki džep
BEZVEZE OPEL INSIGNIA TREBA BITI IZABRANA ZA AUTO ČOVJEČANSTVA I DA SE VIŠE NE PRAVE IZBORI
Nidje veze ovaj izbor...