|

Novi Ford Transit

Novi Ford Transit
0
F
FENA
18.7.2006. u 09:24
0
komentara
0

dijeljenja
Novi Ford Transit
Ford Transit najprodavaniji je kombi u Evropi, a sudeći prema ozbiljnosti sa kojom je napravljena nova generacija, tu poziciju namjerava i zadržati.
Naporan rad Fordovih dizajnera i inženjera u trajanju od preko 18 mjeseci rezultirao je najznačajnijim promjenama Transita u posljednjih pet godina – cilj je da se kupcu ponudi veći izbor u pogledu motora, varijanti karoserije, opreme i mogućnosti sjedenja, a tu su i veća udobnost, bolje vozne osobine te moderan novi izgled cijelog vozila. Ford je, također, bio svjestan da se korisniku kombija ne smije uskratiti komfor ili oprema koji su uobičajeni u osobnim vozilima. Stoga su mnoga poboljšanja bila usmjerena na podizanje razine opremljenosti, ergonomiju i praktičnost, kao i na upravljanje i ponašanje na cesti.

Novi se Transit može podičiti i posve novom ponudom motora, a Transit je dostupan s prednjim ili stražnjim pogonom, uključujući novu izvedbu s niskim krovom i srednjim osovinskim razmakom (savršeno za pristup podzemnim garažama poput onih u zračnim lukama) te varijantu s ''heavy duty'' prednjom osovinom, posebno pogodnu za korisnike koji stalno nose tešku opremu, poput službi za hitne intervencije.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.