{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Novi Ford Transit

F
18.7.2006. u 09:24
0
0
Novi Ford Transit
0
Novi Ford Transit
Ford Transit najprodavaniji je kombi u Evropi, a sudeći prema ozbiljnosti sa kojom je napravljena nova generacija, tu poziciju namjerava i zadržati.
Naporan rad Fordovih dizajnera i inženjera u trajanju od preko 18 mjeseci rezultirao je najznačajnijim promjenama Transita u posljednjih pet godina – cilj je da se kupcu ponudi veći izbor u pogledu motora, varijanti karoserije, opreme i mogućnosti sjedenja, a tu su i veća udobnost, bolje vozne osobine te moderan novi izgled cijelog vozila. Ford je, također, bio svjestan da se korisniku kombija ne smije uskratiti komfor ili oprema koji su uobičajeni u osobnim vozilima. Stoga su mnoga poboljšanja bila usmjerena na podizanje razine opremljenosti, ergonomiju i praktičnost, kao i na upravljanje i ponašanje na cesti.

Novi se Transit može podičiti i posve novom ponudom motora, a Transit je dostupan s prednjim ili stražnjim pogonom, uključujući novu izvedbu s niskim krovom i srednjim osovinskim razmakom (savršeno za pristup podzemnim garažama poput onih u zračnim lukama) te varijantu s ''heavy duty'' prednjom osovinom, posebno pogodnu za korisnike koji stalno nose tešku opremu, poput službi za hitne intervencije.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: