Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedina prednost BMW (i Mercedesa) u odnosu na VW i Audi je BIO pogon na zadnje tockove.. u zadnji par godina svi ovi novi mali modeli imaju pogon na prednje tockove prema tome sto se mene tice nijedan ne dolazi u obzir. a x drive je kurton u odnosu na quattro od Audi. Mercedes ista prica .. i A klasa i B klasa imaju pogon na prednje tockove.
@gooUser1598633432 Zato sto BMW ugraduje motore od Peugeota, a Mercedes motore od Renaulta. I jedan i drugi Francuz proizvode motore samo za prednji pogon.
kako to ? X5, X6, sad X1............ Kod golfa je to jednostavnije, Golf 1,2,3,4,5,6,7,8,9
Stavio golfa u istu misao sa x-om 🤯
baš vala. golf jest da je vw ali je ispunio funkciju transporta ovdje na planeti a ovi bmw-ovi kamioni. x6 - najnepotrebnije auto na svijetu, vidi samo gloova što ga voze. ostali x-ovi sa svojim nesimetričnim komplikovanim 4x4, tito dragi koliko komplikovane mehanike što se vrti.