Dostupan od 54 hiljade KM
0
Novi BMW Serije 3 stigao u BiH
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesi li dobar druze, frke neke s glavom? Boze, ja insana svakakvih na dunjaluku! Lik svoj komentar lajkuje svako malo, a udara palm down svima, bez obzira sta pisalo. Idi lijeci se bolan!
E, blago tebi s takvim kontom! Super provodis vrijeme u svom zivotu... Pacenik...
cim se vratim iz afganistana kupujem sebi ovakog
je ovaj novi BMW, jos kad se sjetim moje e46 320d sa 136KS iz 1998 godine koji je trosio samo 5.5 l goriva a isao kao avion, mogu misliti kako su sad uznapredovali i koja je to tehnologija. BMW je stvarno top proizvodac, to ne moze reci niko dok ne proba to auto vjerujte mi... Njemci su zaista poseban narod....
ne znam za vas, ali mi je premocan ovaj izbaceni prednji kraj. auto ima premocan izgled, bolji od onog prosle generacije koji je proglasen za najljepse auto godine. to je bmw, uvijek moze bolje
Dobar jest, jedino mu ne valja onaj display (radio, navi) sto je zakucan gore i ne moze se spustati (sakriti). To mi je uzas! Katastrofa...
foto: sarajevo-x :))))
Jedin BMW koji mi se svidjaju su X3, X5
nidje veze, malo zategnu oci i izbaci svjetla na zadnjem kraju i odmah nova serija poceli su se ponasati kao audi obadvije marke su toliko postale sterilne da mi se povraca na njih!
Pa nije BMW za prosječnog građanina, i u EU i USA ne vozaju svi dobra i skupa auta, nego vecina voza razne renole, peugeote,hyundai i ostale jeftine marke. Cijena od 60000KM za jednog 320d od skoro 200KS sa extra opremom koju nude je odlicna ako se uporedi sa konkurencijom koja je i skuplja a nudi mnogo manje. Pa jedan passat kosta 50000KM ili laguna 45000 ili peugeot 508 a nisu mu ni blizu ni po cemu niti su mu konkurencija. Svaka cast novi BMW 3 je extra.
Ljudi ili ne znaju procitati sarkazam ili sta, haha... Sarkazam narode!! ;)
Ja već imam ovakav u garaži ali na zidu u obliku postera
Nisam zlopamtilo, tako da bez obzira sto je BMW radio za Hitlera, podrzavam ovu akcju drzavnih vlasti - novi BMW za svakog stanovnika BiH!
Ma ja, odvajaš po 3000 KM (20% od 15000 KM plate) mjesečno i eto ga za 18 mjeseci.
Zanimljiva ti je racunica :)