Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepa beba super auto
samo BMW
Driftas 2-3 puta i crkne motor..
motor il getriba ti ode pa ti laprdaj drug
U zadnje vrijeme je trend da se ove maske hladnjaka maksimalno povećavaju. Tako je i kod Audija. Meni se to ne sviđa, čak mi je kičasto i ružno, ali svako ima pravo na svoje viđenje kad je dizajn u pitanju. Naravno, kad bih mogao par dana voziti ove zvijeri, up.š'o bih se odmah.
@WillyWonka Ni meni se ne svidja ali je kod audija bar proporcionalna maska, visina duzina za razliku od ovih kao da su ukrali iz crtanog dva zuba od onog zeca.
Jebes ovog dizajnera bolje bi mu masku sastavila djeca iz vrtica.