Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije lako razviti kompletan automobil. Da je lako svi bi ga proizvodili. Da, Tesla donosi revoluciju, ali.... Potrajace to.
Izgleda da je jedino golf dvica napravljen bez mane.
Pisete o Tesli isto kao da ga vozi svaki drugi stanovnik u BIH. Ohanite vise
...bgm, prva tvrtka čije vozilo ima problem sa ovjesom.
Ma ne mogu oni jednom BMW-u na ruke politi, Svabo je to! Samo jos malo vremena kad pocnu zajebavati preskupe baterije i elektronika bit ce skuplja pita nego tepsija!
Balkan mentalitet ;)
@zed_the_bad pa covjece ja vozam BMW desetljecima i znam koliko to auto vrijedi, al reci cu ti da sam i dio proizvodnje tog auta tako da znam dobro o cemu pricam, prvo kupi si jedan BMW pa ga par godina testiraj i onda pricaj o kvalitetu, a Ameri nisu nikad kvalitetna Auta ni radili 5 godina i sve se raspada!!
Kretensko auto !
Nije problem kad americka vlada stoji iz tesle ...jer realno tesla modeli su sranje obicno ...imao sam priliku da vidim i vozim doduse kratko al je bezveze....nema osijecaja za voznju ..i sve vise je kvarova......
Americko smece ,ostali elektricni automobili uopste nemaju nikakvih problema
Eto vam kapitalizam. Zbog žestoke konkurencije i borbe za tržiše, prizvodi se samo smlate kako bi se što prije završili da bi se izvukle pare od kmetova.Čak su i švabe počele fušeriti.Tražili ste eto vam ga.
Da, da, nema više kvalitete kao što je bio stojadin i yugo. Da ne spominjemo trabante, wartburge, škode prije 90-tih, lade i ostali smet. Sve kvalitetni proizvodi i nisu iz kapitalizma.
@WillyWonka Yugo je bio smeće ali mu je cijena bila prikladna. A sada prdoaju smeće koje je skupo i nekvalitetno.
šta je ovjes koji klinac.?
@jebosim Ovjes je amontizer i opruga i zglob šta je spojen sa točkom i sa čim upravljas kad motas volan lijevo desno,cijeli sistem se naziva ovjes...
Pa to rade sve velike kompanije. Nista novo.
u evropi NE