{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nova Toyota garancija od 5 godina, bez ograničenja

8.6.2012. u 09:03
14
0
Nova Toyota garancija od 5 godina, bez ograničenja
14
Dobar osjećaj i sigurnost u vožnji, dva su važna elementa kojima Toyota pridaje posebnu pažnju. Pažljivo osluškujući potrebe klijenata, Toyota je primjetila da im je jako važan osjećaj sigurnosti koji se može ostvariti i kroz dugogodišnju podršku za nova vozila. Od 01. juna ove godine, za sva nova vozila, Toyota nudi 5 godina garancije bez ograničenja kilometraže.
Produžena garancija, tj. četvrta i peta godina garancije nastupaju nakon što se završi zakonski obavezna garancija od 3 godine, ili ako se pređe 100,000 km, ovisno o tome šta prvo nastupi. Četvrta i peta godina garancije nemaju ograničenja u smislu pređene kilometraže.

“Ovo je naš odgovor na sve one sumnje u kvalitetu Toyota vozila, 5 godina garancije bez ograničenja kilometraže pokazuje da smo veoma sigurni u naša vozila. U našoj garanciji nema sitnih slova i zvjezdica, sve je vrlo jasno”, istakao je Damir Višošević, direktor Toyota za BiH, prilikom prezentovanja nove usluge, te dodao: ”5 godina garancije vrijedi za sva vozila iz Toyota i Lexus programa.”

Garancija se registruje u centralnoj bazi podataka Toyota Adria u Ljubljani, i prenosi se na svakog novog vlasnika vozila, koji ima obavezu da u roku 14 dana od kupovine obavijesti Toyotu o promjeni vlasništva.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: