Bez kamate ili sa popustom
0

Nova ponuda za Hyundai i30

Sarajevo-x.com
Nakon uspjeha prodajne akcije "Prilika koja se ne propušta" u okviru koje je ukupno isporučeno 86 vozila, Hyundai je svoje kupce odlučio počastiti novom posebnom ponudom, naziva "Nevjerovano ali istinito".

Hyundai i30 kao najprodavaniji model ovog proizvođača od sada je moguće kupiti u redizajniranoj verziji sa 1.4 benzinskim i 1.6 diezelskim motorom s mogućnošću izbora, finansiranje na leasing uz 0% kamate ili odgovarajući popust.

Po prvi put na tržištu automobila u Bosni i Hercegovini Hyundai u saradnji sa partnerima nudi finansiranje na leasing uz 0% kamate, sa redovnim učešćem i bez bilo kakvih dodatnih naplata uz dodatnu pogodnost u prvoj godini sa besplatnim kasko osiguranjem i garancijom na automobil do pet godina.

Višestruko nagrađivani Hyundai i30 ističe se kao evropski proizvod, s obzirom na to da je dizajniran i proizveden u Evropi. Uz evropski stil, Hyundai i30 karakterišu savremeni motori i ugodne performanse, ali i uzorna pasivna sigurnost sa osvojenih pet zvijezdica na EURONCAP testu za sigurnost. Kao što su kupci i navikli od Hyundaija, model i30 već u startu nudi najbolju opremu, što između ostalog uključuje klimu, ABS, zračne jastuke i zavjesice, električni paket, alarm, Radio+CD+MP3, trip kompjuter, priključak za iPod i ostalo.