Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da ce biti u Turskoj. Nasa braca muslimani ce to vrhunski raditi
@SarajevskiGazija zar ti je brat samo zato što je musliman?! Još ni jednog npr Hrvata nisam čuo da kaže za Talijana da mu je brat samo zato što je katolik.
braca? mrs!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa sta? I Golf II se je proizvodio u TAS-u do 1992 - tada je Turska bila cetvrti svijet.. sad se Bosnjo divi sto Svabo pravi Passat u Turskoj a Fiat i Renault vec tamo 40 godina proizvode auta.. kao da je to neki indikator blagostanja.. tamo ce ga proizvoditi jer je kvalificirana radna snaga i 10x jeftinija nego u Njemackoj
Sad jos kad dodaju uz TDI 4MOTION 🤗 i HALAL😆😂😂😂
Ee tu ce im i kraj biti
"Volkswagen je u novembru prošle godine saopćio da će se proizvodnja Passata izmjestiti iz postrojenja u Kvasinyju u Češkoj" "Passat se trenutno proizvodi u Emdenu gdje kompanija planira početi proizvodnju električnih vozila u narednih nekoliko godina." Nagradno pitanje je gdje se trenutno proizvodi Passat?
sta ce sad pickousti Vucic... obeco je srbima fabriku vw...
Hebe brko ne vadi
vw pa još turski, bošnje će da ga gotive duplo više nego sad
Yugoslavija je birvaktile prodala Turskoj fabriku fići 😁
Zbogom kvalitetu i pouzdanosti.
Šta kaže Vučić, VW dolazi u Srbiju, ne možete vi ni taj Fiat sačuvati.
@boshniak Ako ćemo realno, u Kragujevcu je napravljena moderna fabrika i radi. Ako ode Fiat, dođu Kinezi. Pravilo je i Sarajevo auta, ali šta bi... Što se tiče čuvanja.
odredjeni modeli Mercedesa se proizvode u Mađarskoj, ne vidim zašto se VW ne bi proizvodio u Turskoj koja ima jacu ekonomiju, bitni su materijali i provjera kvaliteta a sad sve ionako "roboti" rade pa što bi nekom za isti posao plaćao 30eur sat kad možeš 3 eura
Halal passat
@VolimSteroide.. "edition 1"mora bit u metalik zelenoj🤗😁pod obavezno😃😃
Sultan Erdogan razvaljuje, samo naprijed