Iako nije u prodaji
0
Nova "Buba" primijećena u Teksasu
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mora da je neki sandžaklija
Neko ce dobiti otkaz :D
PLATI PA KLATI...
ovo je stara buba ...
poklon od Oprah svim sudionicima jedne od zadnjih njenih epizoda nije prikazana buba na sceni, ali su oni jedini u svijetu koji je vozaju
Ne rekose najbitniju stvar, je li ima ono plasticno cvijece umjesto pepeljare!!!
da ne pricamo da je oprah podijelila vec par desetina novih buba i prije sluzbene prodaje ( prva odlicna reklama ) pa je logicno da se koja nadje i na cesti ;)
TAS AUTO :D
hahaha kakva glupost, buba ko buba, samo sto je frajer odradio bodywork... Voli i sa-x prosipati suplju i mahalsku, ako ne prosipati, onda siriti :)
free reklama!!!!!
\"slucajnost\" :D
garant je to ako iskljucimo razlog da su je namjerno postavilid a vi svi sbjetski mediji popunili prostor takvim videom :) free reklama
Musafa mi jes bezze
vidim dvicu u buca potoku...
A SEFIKA ???