Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam Renault i proizvodim losa vozila!!!! To se oduvijek zna... Ljudi me kupuju samo zato sto sam jeftin... i nista drugo Zato volim i sve naivce koji me kupe, a onda vozilo staro dvije godine ne mogu prodati niti za 40% vrijednosti....
Malo je neshvatljivo da je razlika izmedju Aurisa i Megana, osnovne verzije, samo 1000KM. MIslim da ne treba govoriti koji je auto kvalitetniji i mislim da su se ovi iz Renoa malo prešli nije ovo nikakva akcija. JOŠ JEDNA PREVARA, NABILDALI SU OSNOVNE CIJENE PRIJE OVE AKCIJE. PRIJE OVE AKCIJE POČETNA CIJENA MEGANA JE BILA JEFTINIJA 1500KM, ZNAM JER SAM BAS GLEDAO CIJENE I RAZMISLJAO O KUPOVINI. SAMO ZATO STO SU PREVARE IDEM U SALON PO AURISA..HAHAHA
Koncern - : VW - Skoda - Seat... Nista drugo !
Renault = zlocin protiv covjecnosti :D
samo \"made in Germany\" a ovo smeće od auta možda gratis dijeliti uz prašak za rublje....
Ove akcije su teža glupost,to više kod onih koji normalno razmišljaju ne pije vode,čuj akcija gdje god se okreneš neka su sniženja i akcije ma dajj,nema od toga ništa,prodati novo auto 17% jeftinije,pa koliko je onda zaraživao na njemu dok je bilo 17% skuplje ?? lol Prebaci PDV u osnovnu cijenu i onda akcija bez PDV a,pdv se mora platiti,garant ga prodavac neće platiti.
Goni se u Honduras...
E neka ti imaš smisla za biznis pa nemaš vremena da ćitaš i pišeš gluposti
Vas ti plastikaneri i njihove akcije, najgora auta.
koji bolidi, mogli su umjesto ove velike nule staviti svoj znak, taman bi se slagalo. Da imaju malo osjecaja za biznis, mozda ne bi ni morali pojeftiniti za 17%.