{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Nogometno druženje ispred BBI-a

S
15.10.2011. u 13:13
0
9
Nogometno druženje ispred BBI-a
0
Nogomet je ovih dana najvažnija tema u Bosni i Hercegovini. Zahvaljujući mnogim priznanjima i dostignućima u posljednje vrijeme danas se mnogo priča i o Hyundai-u. Hyundai kao dugogodišnji partner svih FIFA takmičenja,u petak na platou ispred BBI-a organizovao je druženje sa Sarajlijama kroz zabavne sadržaje i promociju novih modela.
Veliki broj posjetilaca i djece ušestvovao je u zabavnim sadržajima poput takmičenja u play station-u, stolnom nogometu, pimplanju i drugim sadržajima. Za najspretnije i najsretnije Hyundai je obezbjedio i prigodne poklone.

Uz druženje sa zabavnim sadržajima, Hyundai je promovisao i sve aktuelne modele game kao i one najnovije Elantra, Veloster i i40 i to po promotivnim cijenama.
"Hyundai kao sponzor predstojećeg Evropskog prvenstva danas slavi nogomet, i sve lijepo što se veže za najvažniju sporednu stvar. Uz nogomet, u prilici smo bili predstaviti sve Hyundai modele što je izazvalo veliki interes. Zahvaljujemo svim posjetiocima, nama u Hyundai timu bilo je zaista veliko zadovoljstvo družiti se sa Sarajlijama." - izjavio je Mustafa Čopelj, marketing i PR Hyundai Auto BH.

S obzirom na veliki interes kako javnosti tako i posjetilaca Hyundai će organizovati slične aktivnosti u bližoj budućnosti i u drugim BH gradovima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: