Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što bi rekli 'piški po sirotinji'.
Para na paru, uš na fukaru.
Tezak zivot 😜
nisu losi ovi audijevi ono za do posla i kuci da ne handrce bezveze ferarijeve jbg :D
Ovo je izgleda primjer onog sto nas narod kaze: KAD NEKOM BOG DAJE ONDA DAJE I SAKOM I KAPOM A NEKOM I DUSU UZIMA NA TENANE
Budi najbolji, pa makar i u igranju igrica, pa ćeš zarađivati milione. Bog ti da zdravlje, ostalo je na tebi. Onaj hrvat se rodio bez ruku i nogu pa zarađuje više od mene i od tebe.
što bi onaj cigan rek'o, jebo Audina kad nepravi konbi.
Nek im je sa srecom... Sponzorski potez i to dobar...
@Dopeman Nista sporno, al nas mentalitet je takav da na ovakve stvari gledamo negativno. Nek se svaki od ovih sto su napisali komentar tipa "pisaj po sirotinji" potrudi da postane jedan od najboljih u bilo cemu i nece mu biti nikakav problem vozati ovakav auto, al najlakse je sjediti, nista ne raditi, visiti u kladionici i onda pljuvati po nekome.
Para na paru... Us na fukaru...
Sergio Ramos gdje ti je obraz , zar se moralo najskuplji audi i pored krize u Somaliji i Etiopiji.
Pa ovo će Ronaldo za oko kuće....
Sirotinja ljude svadja
Ronaldo ovim ide so granapa...ima covjek Bugatija custom made za CR7.
sad budu i oni nasi iz parlamenta trazili..cuj to, real da ima a oni da nemaju...ma dajjjjj
Zidan uzeo karavančinu... :) Ćale!
A sta ces. Zena, djeca, stvari potrpat u gepek kad krene za Frnacusku.