Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci, kupis auto 2018, a ono zapravo iz 2005, samo ga malo zaoblili i dodali malo.led sijalica. Das auto.
I opet bolje od ostalih
To je samo ono sto znamo. Sta je sa onim sto ne znamo? Koliko su nam Svabe prodale muda pod bubrege? Govoriti o njemackom kvalitetu u 21 vijeku, nakon mercedesa i sramotne korozije, vw egr, turbina, zamajaca, oguljene unutrasnjosti audi alu ovjesa, skoda smijesnog laka, bmw n47 motora i serije 5 sa 4 zvijezde na euroncap testu, te korozije na seriji 2. Neznanje je blagoslov.
A Toyota dala dzaba svoje patente, kaze ne valjaju kinezi japanci spijuniraju vamo tamo sve mafija, a vidi ovih eu.. isto tako i za ovu termoelektranu tuzla
@Piklic a Stanari mogu. Srbi sve mogu. Bosnje ne mogu et jedna TE cisca ce unistiti cijeli svijet.. i to kolko hoces cisca .. hoce da ova stara tusi narod sto vise bosnja da pobije .. . Tako nas tretiraju vijekovima.
Seru fakat, ovi novi dizeli zagadjuju manje od benzinaca, a na tapeti su
Evropska komisija gov na jede velikom lopatom
GELD GEL UND GELD.......
Svabe , posteno ko 30ih i 40ih . samo su sada gasne komore napravili za sav svijet .
50 godina su brali, red je da i vrate dio te da ih klepe gore od Amerike! Al s obzirom da je zakon jacega uvijek tu, sumnjam u bilo sta osim kad se igra sa Amerikom koja je jos jaca!
Kakvi su to pokvarenjaci postali od pada trećeg carstva.
Ništa bez svabe....
Njemci uvijek igraju prljavo,