Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okni ja sam dog friendly ( sad ce mi ovi nasi zaostali glavu otkinut) ali ovo je preseravanje izauzme citav gepek. Ali ok ko zeli nek izvoli. U mene psi imaju svoj box koji ide na zadnji sic i zavaze se pojasom.
lijepo... uz crtic na displeju pseci momci da malo odmore do prve plaze na kojoj ce da uzivaju. nisam primjetio da su metnuli cuncobran i cvike i kremu da ne izgore kad se pseci momci i djevojke budu na plazi suncali, nemaju ni lezaljku? bit ce da se varam more bit da idu na planinu na skijanje..
Auto za cuke :))))
@ANTIPATICNA da ja tebi uputim jedan prigodan i srdačan pozdrav, nadam se da je sunce stiglo :).. eo' vako mene smjesti hahahah :)
@BaustelaLowenbrau Prijatelju :))) hvala za sunce :))) odpozdravljam! Nadam se da se nisi umorio :) Živuljka sretna :))) Mah kakvi.....ti ćeš voziti :)a ja ću da piiiijem jednom u životu i pjevam :D
PRIKAŽI ODGOVORE (11)