Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar drama
kako su lijepa ova stara auta.
Pa nije aventador ccc
nista specijalno za toliki novac.inace opremljen linijskim cetvrtakom.zadnje serije 1kd motora su imale 4 ventila po cilindru (prijasnje verzije su imale tri) sa maximalnih 150 hp.omiljen medju tjunerima radi ovjesa i diferencijala te prostora i relativno lakog upgradea turbom.imaju japanci daleko boljih klasika i motora u njima.
evo malo za ljubitelje jdm-a kakve se masine prodaju i cijene,uzivajte! https://www.japaneseclassics.com/inventory/
ne postoji ni jedno slicno novo auto. ovo je jako lijepo i prilicno rijetko auto, a sigurno se na prste jedne ruke mogu nabrojati primjerci koji nisu modifikovani. s obzirom na to i na predjenu kilometrazu sasvim opravdana cijena.