Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klima, šiber, sva četiri prozora na struju.. tih godina to je bila full fulova oprema. i naravno samo u ameriku su išli tako spakovani, u europi su minvajl doplaćivali za špiglu na desnim vratima. kod švaoskih auta pogotovo
znaci nov sipas samo ulje i unuci ce ga vozati , nevjerovtano
Ili Merdzo, ili nista. Kupiti cu sebi Mercedesa, pa makar bio neki stari polovni...
Pa i vrijedi tih para kad je u ovakvom stanju.
prodaje ga hamdo za 600 maraka na stupu
Motor norma euro 1
kad neko nesto trazi ne znaci da he to trzisna cijena, nego koliko on smatra da vrijedi moze biti mnogo iz ad ali i ispod trzisne cijene.
ima moj komso ovo prodaje ga za 800km
bolji je od sve i jednog mercedesa koji danas silazi sa trake
Nema boljeg osjecaja nego vozit mercedes al da je dizel i saltac , stavis ga u 3 i gamizes u malim obrtajima
Sad iz salona izašao
Zamjena za auto sa profila plus doplata?
Dobice on pare za ovo
pranje para
Trazi 50000e koje nikad dobiti nece. Umrijece, a ostace u garazi. I djeca ce mu ga sutnuti za 20000. Nista nije vrijedno kao život, a kamoli hrpa lima.
sjaji se
Vala i vrijedi tih para